maanantai 17. syyskuuta 2007

Valinnan vaikeus

Schmooze aiheuttaa nyt minulle päänvaivaa: tunnen velvoitetta sen eteenpäin antamisesta, mutta valinta on vaikea. Haluaisin antaa sen lähestulkoon jokaiselle blogille jota luen. Onneksi monet näistä ovat kuitenkin jo saaneet sen jotakin toista kautta, ja pitkällisen arvonnan - siis harkinnan - tuloksena päätin ainakin Illuusioita- ja Jäljen ääni-blogien tarjoavan itselleni niin mieluisia lukukokemuksia, että päätin muutsata heidät, jos he niin haluavat.

3 kommenttia:

kirsi-maria kirjoitti...

Oho, kiitos Olipa kerran! Otan hämmentyneenä mutta kiitollisena palkinnon vastaan ja ihmettelen blogimaailman yllättävyyttä. Kiitos!

penjami kirjoitti...

Kiitos muutsauksesta! Tällaiset kiertopalkinnot ovat hauskoja, ehdi jo käydä selailemassa muutsi-polkua taaemmaksi - ja tuttuja blogejahan sieltä löytyi, mutta paljon myös tuntemattomia.

Lienee mahdollista lunastaa tuo palkinto sinulta hieman myöhemmin? - Yritän ensin saada matkapäiväkirjan lopetettua, sitten muihin aiheisiin. Samalla voisi "muutsailla" ja päivitellä muutenkin linkkilistaa.

olipakerran kirjoitti...

Olkaapa hyvä ja kiitoksia vain itsellenne, molemmat!

Palkinnon lunastamisella ei ole mitään takarajaa, olettaen että löydät kyseisen postauksen vielä myöhemminkin:). Eihän se ole kuin kuvan kopioimista - ja tietysti sitä edelleen palkitsemista, mikä itselleni oli melko hankalaa.